Hesabını sil
Portiva hesabını ve verilerini istediğin an, uygulamanın içinden kendin silebilirsin. Bir dakikadan kısa sürer ve geri alınamaz.
Hesabını uygulamadan sil
- Portiva’yı aç ve Profil sekmesine git.
- Hesap bölümünde Hesabı sil’e dokun.
- Nelerin silineceğini oku ve Hesabımı sil’e dokun. Apple ile giriş kullanıyorsan onaylamak için bir kez daha Apple ile giriş yapman istenir.
İşlem bitince uygulama oturumunu kapatır ve baştan başlar.
Neler silinir
- Firebase Authentication’daki giriş hesabın. Portiva ayrıca Apple’dan ya da Google’dan giriş erişiminin kaldırılmasını ister.
- Bulut yedeğin: profil, hedefler, öğünler ve fotoğraflarının küçük kopyaları, tarifler, kilo, su, oruç, GLP-1 dozları ve yan etkiler, antrenmanlar, adımlar ve koç sohbetleri.
- Açtıysan ilerleme fotoğrafı yedeklerin.
- Herkesle paylaştığın ürünler: girdilerin kaldırılır ve her ürünün değerleri kalan katkılardan yeniden hesaplanır; tek katkı veren sensen ürün silinir.
- AI limit sayaçların.
- Silme işlemini yaptığın iPhone’daki veriler.
Neler silinmez
- Aboneliğin. Hesabı silmek aboneliği iptal etmez. iPhone’unda Ayarlar › [adın] › Abonelikler’den iptal et. Bkz. nasıl iptal edilir.
- Apple Sağlık. Portiva’nın Apple Sağlık’a yazdığı veriler orada kalır. Sağlık uygulamasından silebilirsin.
- Diğer cihazlar. Kullandığın başka bir iPhone’da zaten bulunan kopya, orada silene (Profil › Verilerin › Tüm verilerimi sil) ya da uygulamayı kaldırana kadar o cihazda kalır.
- Satın alma kayıtları: Apple ve RevenueCat bunları faturalama, vergi ve yasal nedenlerle saklar.
- Kısa ömürlü kayıtlar: sana bağlanamayan ve 48 saat içinde kendiliğinden silinen kayıtlar.
Hesabın yok mu?
Hesabın yoksa verilerin yalnızca cihazındadır. Profil › Verilerin › Tüm verilerimi sil ile ya da uygulamayı kaldırarak silebilirsin.
Uygulamayı açamıyor musun?
Portiva hesabının e-posta adresinden, konu satırına “Hesabımı sil” yazarak privacy@portiva.app adresine yaz. Apple ile giriş kullandıysan ve e-postanı gizlediysen herhangi bir adresten yaz ve Apple’ın yönlendirme adresini (privaterelay.appleid.com ile biter) bize bildir; bu adresi Ayarlar › [adın] › Giriş ve Güvenlik › Apple ile Giriş › Portiva altında bulabilirsin. Talebini doğrulamanı isteyebiliriz. Hesabı ve verilerini 30 gün içinde siler, e-postayla haber veririz.
Giriş bağlantısını kendin kaldır
Hesabını sildiğinde Portiva, Apple’dan ya da Google’dan giriş erişiminin kaldırılmasını ister. İstersen bunu istediğin an kendin de yapabilirsin:
- Apple: Ayarlar › [adın] › Giriş ve Güvenlik › Apple ile Giriş › Portiva › Apple Hesabını Kullanmayı Durdur.
- Google: myaccount.google.com/connections › Portiva › Tüm bağlantıları sil.
Bu yalnızca giriş bağlantısını kaldırır. Verilerini silmek için hesabını yukarıda anlatıldığı gibi sil.
Verileri nasıl işlediğimiz: Gizlilik Politikası.